Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

На Тернопільщині є вакансії з житлом

Дата: 10.06.2024 12:18
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Роботодавці Тернопільської області зараз мають 18 вакансій з наданням житла. Потрібні швачки, оператори лінії, шеф-кухар, кухар, охоронник, водій автотранспортних засобів, різьбяр по каменю, модельєр-конструктор, офіс-адміністратор, технік-оптик, лікар ветмедицини.

Зокрема, ТОВ "Техпром-ЛТД" (с. Біла, Тернопільський р-н) запрошує на роботу швачок (з/п від 12,1 тис. грн), операторів потокової лінії поліетиленування (з/п від 18,1 тис. грн), офіс-адміністратора (з/п від 10,1 тис. грн). Працівникам також надають спецодяг, взуття, засоби індивідуального захисту, можливість проходження навчання на робочому місці; здійснюють довіз до роботи та з роботи.

ФОП Рудику Олегу Ігоровичу у реберні "RIBS@DINE" в м. Тернопіль потрібні шеф-кухар та кухар. Підприємець здійснює доставку до роботи/з роботи працівників оплачує харчування. Зарплата 15-30 тис. грн.

ТОВ "КЕЙ СІ ДЖІ ГРУП" (м. Тернопіль) запрошує на роботу модельєра-конструктора. Надає можливість професійного розвитку та проходження навчання на робочому місці. Зарплата – до 30 тис. грн.

Вахтовий метод роботи пропонує Тернопільське приватне підприємство - для охоронника обєктів у місті Тернопіль. Вахта 20/10 або 30/15. Заробітна плата 12000 грн.

 

Крім того такі роботодавці, як ТОВ "ШУМСЬК АГРО" для водіїв автотранспортних засобів та ТОВ "НАША ПТИЦЯ" для операторів лінії у виробництві харчової продукції та укладальників-пакувальників пропонують відшкодування повної чи часткової вартості проживання.

 

Відділ рекрутингу та взаємодії  з роботодавцями Кременецької філії

Тернопільського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь