A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Виконання обов’язків не зважаючи на обставини

Дата: 20.04.2023 12:11
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Сьогодні війна кардинально змінила  повсякденне  життя людей.

Ганна Кубрак – одна з тих, хто став вимушеним переселенцем через війну, розпочату РФ на території України. «До» війни у неї було розмірене життя в м. Покровськ, що на Донеччині та мрії, родина, будинок, друзі, робота… «Після» 24-го лютого 2022 року все змінилося. Але одне залишилось незмінним – вона залишається вірною народу України та продовжує працювати в пробації задля підвищення безпеки в наших громадах.

Скоро майже рік як заступник начальника відділу пробації №16 міста Покровськ, що на Донеччині, Ганна Кубрак знайшла для себе прихисток в місті Кременець. Сьогодні попри всі виниклі труднощі, Ганна продовжує виконувати свої функціональні повноваження та в дистанційному режимі на базі Кременецького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Тернопільській області здійснювати нагляд, проводити соціально-виховну роботу відносно осіб, звільнених з випробуванням, які залишилися проживати на території Донецької області.

Навіть в ці тяжкі для нашої країни  часи кількість злочинних дій серед населення  нажаль не зменшилася, відповідно й вироки судів надходять на виконання до уповноважених органів з питань пробації в  звичному режимі.  Тому, з метою сприяння соціальній адаптації осіб, задля забезпечення  ресоціалізації та виправлення засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, органи пробації продовжують в повному обсязі виконувати покладені на них державою  функції не дивлячись ні на що.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь