A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РІШЕННЯ ЛОПУШНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального майна Лопушненської сільської ради»

Дата: 20.01.2022 10:59
Кількість переглядів: 102

 Відповідно  до Закону України  « Про засади  державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» сільська рада повідомляє про оприлюднення  з   2022 року на сайті Лопушненської сільської ради  проекту  рішення  «Про  затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального  майна Лопушненської сільської  ради»

Проектом рішення пропонується  механізм розрахунку орендної плати на основі незалежної оцінки та розміру орендної ставки, але орендують комунальне майно без проведення аукціону, також встановлення орендної плати певної категорії орендарям, зокрема бюджетним установам, які повністю  фінансуються з місцевого бюджету, а також іншим установам які  повністю або частково фінансуються з  державного та  місцевого бюджетів.

Також іншим  орендарям, які мають право оренди  без проведення  аукціону  і які не отримуються/фінансуються  з державного або місцевого бюджету  встановлюються диференційовані орендні ставки.

Крім цього на виконання вимог чинного законодавства залишені діючі орендні ставки для орендарів, договори оренди продовжуються вперше.

Проект рішення  Лопушненської сільської ради «Про  затвердження Методики розрахунку орендної плати за оренду комунального  майна Лопушненської сільської  ради» з  аналізом його регуляторного впливу розміщені на сайті  сільської ради  24 січня 2022 року https://lopushnenska-gromada.gov.ua в рубриці «Регуляторна  діяльність».

Зауваження  та пропозиції щодо проекту  даного регуляторного акту приймаються  від фізичних, юридичних осіб їх об`єднань  у продовж 31  календарного дня  з дати оприлюднення його на сайті на адресу: с. Лопушне вул.. Т. Шевченка, 12 Кременецького району Тернопільської області індекс 47054 або поштову скриньку 04395716@mail.gov.ua

Розробник проекту регуляторного акту заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайлов Ольга Іванівна. Додаткова інформація за телефоном 0968000805

  • Проект рішення  сільської ради
  • Аналіз регуляторного впливу

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь