A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Тернопільські підприємства виплатили працівникам 383,1 тис. грн заборгованої зарплатні

Дата: 19.04.2022 10:54
Кількість переглядів: 120

Тернопільські підприємства виплатили працівникам 383,1 тис. грн заборгованої зарплатні

 

Із початку цього року працівники Головного управління ДПС у Тернопільській області на спільних з органами місцевої влади засіданнях комісій заслухали керівників 3 підприємств, які допустили заборгованість із виплати заробітної плати, податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску. У результаті одне підприємство виплатило працівникам 18,9 тис. грн заборгованої зарплати, а до бюджетів перерахувало 3,4 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 129,6 тис. грн єдиного соціального внеску. Також проведена індивідуальна роз’яснювальна робота із керівниками 18 підприємств. Із них 16 субєктів господарювання погасили заборгованість із заробітної плати на суму 383,1 тис. гривень. Бюджети отримали 248,4 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 105,2 тис. грн єдиного внеску.

Необхідність дотримання законодавства про оплату праці, виплати її найманим працівникам у розмірі вищому, ніж мінімальний, стали темою для обговорення представників бізнесу, влади та бізнесу на засіданнях комісій. Так, заслухали керівників 15 підприємств та організацій, на яких заробітна плата виплачувалась у мінімальному чи нижче мінімального розмірах. Після чого суб’єкти господарювання підвищили рівень виплати заробітної плати. Як наслідок, до бюджету надійшло 48,8 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 59,6 тис. грн єдиного внеску.

Дане питання також піднімалось під час роз’яснювальної роботи із представниками 216 підприємствах та організаціях області. Відтак 193 таких суб’єкти підприємницької діяльності підвищили рівень виплати заробітної плати. Додаткові надходження до бюджетів склали 1,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,8 млн грн єдиного внеску.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь