A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Лопушненська сільська рада

Дата: 25.11.2020 15:16
Кількість переглядів: 660

ОГОЛОШЕННЯ

Кожен споживач повинен обрати нового постачальника газу до початку грудня 2020 року

Кожен споживач повинен визначитися щодо постачальника газу до 1 грудня.  

«З 1 серпня в Україні запрацював вільний ринок природного газу, згідно з положеннями Закону України «Про ринок газу». Відповідно до правил газопостачання, якщо ринковий діючий постачальник газу не може повністю забезпечити своїх клієнтів природним газом, то до 60 днів цю функцію виконує постачальник «останньої надії». З кінця жовтня на території м.Кременець та сіл с.Будки, с.Білокриниця, с.Богданівка, с.Бонівка, с.Борщівка, с.Валігури, с.Веселівка, с.Горинка, с.Двірець, с.Дунаїв, с.Жолоби, с.Зеблази, с.Кімната, с.Колосова, с.Комарівка, с.Крутнів, с.Куликів, с.Кушлин, с.Лідихів, с.Лопуше, с.Лосятин, с.М.Андруга, с.В.Млинівці, с.Н.Кокорів, с.Підлісне, с.Підлісці, с.Плоске, с.Попівці, с.Раславка, с.Ридомиль, с.Розтоки, с.Рудка, с.Савчиці, с.Сапанів, с.Ст. Кокорів, с.Ст.Почаїв (вул. Озеро), с.Чугалі, с.Шпиколоси Кременецького району Тернопільської області цей обов’язок покладений на ТОВ ГПК «Нафтогаз України», як на постачальника «останньої надії».

Незабаром, клієнти постачальника отримають від компанії рахунок, де буде зазначена сума до сплати за природний газ, спожитий у жовтні та в листопаді 2020 року.

Безстрокове газопостачання від постачальника «останньої надії» неможливе. Тому кожний клієнт може визначитись щодо ринкового постачальника газу. Наразі в Україні є два ресурси, де можна вибрати іншого постачальника газу онлайн: ГазПравда та  Газотека. Там можна дізнатися про цінові пропозиції від постачальників, які працюють на ринку, а також пройти процедуру ідентифікації, як побутового споживача.

На даний час в Україні налічується понад 60 газових організацій які можуть надавати послуги з постачання газу населенню, у Кременецькому районі надають такі послуги ДП «Кременецьке УПРГ» та ТОВ «Тернопільоблгаз».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь