Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Консультує Міністрерство юстиції

Дата: 17.07.2019 15:20
Кількість переглядів: 520

Заступник Міністра юстиції Сергій Петухов зустрівся з представницями жіночих організацій Тернопільщини

 

Сьогодні у Тернополі з робочим візитом перебуває заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов. Перш за все, посадовець зустрівся із представницями громадських організацій Тернопільської області.

“Дуже різні організації, які мають дуже різний фокус. Але в кожній з ваших організацій є щось, з чим юстиція може допомогти. Мені дуже радісно чути, що ви маєте добру співпрацю з Міністерством юстиції, з нашим територіальним управлінням . Я сподіваюся, у нас відверта розмова, і ви розкажете не лише про приємні речі, а й про критичні речі. Нам завжди треба знати, що не працює, що треба змінити, над чим треба працювати, що треба покращити. Насправді, питання, яким ми дійсно пишаємся, питання аліментів, - воно так само не виникло нізвідки, а зі спілкування з людьми. Багато хто ставився до цього дуже скептично -  що ця тема нікому не цікава, що там нічого не можна зробити. Але якраз у такому спілкуванні можна дізнатися про якісь проблеми, які, можливо, тебе особисто не стосуються, але які болять людям. І, відповідно, знайти для них вирішення”, - зазначив Сергій Петухов. 

Під час зустрічі посадовець розповів про здобутки Містерства юстиції України, які спрямовані на захист жінок та дітей, як-от #ЧужихДітейНеБуває, #СтопБулінг, #СтопНасильство.

Також представниці жіночих громадських організацій мали нагоду звернутися з питаннями та пропозиціями. Вони, серед іншого, стосувалися прав та обовязків дітей, просвітницької роботи, спрямованої на батьків, запобігання булінгу у навчальних закладах, боротьби з насильством, соціальним сирітством, підтримки жінок з інвалідністю, захисту української мови, тощо.

Також Сергій Петухов разом з начальником Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області Едуардом Кольцовим вручили жінкам листи-подяки за співпрацю.  

 

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь