A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лопушненська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У селі Лопушне відтепер чергує власна пожежна команда

Дата: 15.05.2018 12:19
Кількість переглядів: 1244

На Тернопільщині відкрили ще одну місцеву пожежну команду у селі Лопушне.

Ще один підрозділ добровільної пожежної команди розпочав свою роботу 14 травня у селі Лопушне, Кременецького району. Пожежне депо дислокуватиметься в оновленій, спеціально пристосованій будівлі, яку було реконструйовано та обладнано усім необхідним для повноцінного функціонування. З початком роботи новостворений підрозділ привітав перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Іван Крисак та передав пожежникам комплекти бойового одягу і захисні каски.

За його словами, створення в сільській місцевості пожежних формувань – це вимога сьогодення: «Пожежна команда в селі Лопушне відтепер гарантуватиме безпеку не лише для села, але й прилеглих населених пунктів. Забезпечення добробуту та безпеки жителів сіл – одне з важливих завдань для області, над яким працюємо протягом останніх трьох років», - наголосив Іван Крисак.

Під час урочистостей заступник голови ДСНС України Руслан Білошицький зазначив, що Тернопільська область в Україні є флагманом у напрямку створення добровільних та місцевих пожежних формувань. Він підкреслив, що функціонування таких підрозділів є запорукою протипожежної безпеки населених пунктів краю і передав ключі від пожежної автоцистерни, обладнаної на шасі ЗІЛ-130.

На важливості функціонування місцевих пожежних команд наголосив і начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей: «Ми не зупинятимемося на досягнутому, а будемо й надалі вживати заходів, спрямованих на те, щоб навіть у найвіддаленіших, селах області функціонували пожежні команди!».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь